hétfő, február 28

van egy álmunk


igen,mert mindnekinek van.lehet,hogy valaki csak felnőtt szeretne majd lenni,és olyan ember,akiben nem csalódnak..és a többi. én is elszeretném ezeket érni,de van ezen kívül egy célom,amit úgy érzem,megosztok veletek.Nyünyüvel,már régóta tervezzük,hogy lesz egy teaházunk Szegeden.de tegnap... valahogy nagyon elkapott a hév,hogy igenigen,komolyan nyitunk majd egyet,olyan egyszerűt,de nagyszerűt.egy kis zűrzavaros,barátságos teaház.sok ütött-kopott székkel,régi asztalokkal,plakkátokkal a falon,festményekkel,zenésestékkel,borozásokkal,kellemes muszikával és jó légkörrel.ha nem is Szegeden,akkor Sárospatakon a várkertben,a régi csodateázó helyére.hétvégenként kézműves fogalakozásokat tartunk majd,és különböző zenekarok lépnek majd fel. Ádi dnb-ik nekünk a 'nagyszínpadon' és oda csődül a város aprajanagyja. a pulton finom sütik sorakoznak majd,amiket Nyünyü sütött.a sarokban párnák hevernek majd,ahova a mi félénk leheverednek vizipipázni és nevetni egy sort.a polcokon régi rádiók és porcelán babák sorakoznak majd,a kirakatban pedig nagy bábuk,amik nyünyü desing-es ruhákat viselnek .



a mennyeztről különbőző kacatok lógnak majd,és a falak színesek lesznek.a nevet Bia fogja választani,és én majd inkább nem szólok bele. ♥
jól hangzik.de nagyon . (:

2 megjegyzés:

  1. akkor azt hiszem, gyakori látogatója leszek ennek a helynek! :)
    csak valósuljon meg az álmotok ;)

    VálaszTörlés
  2. majd a sok blog olvasásért,és azért,mert én is olvashatom a te írásaidat,kapsz finom ingyen teát :)csak előbb komolyan,váljon valóra (:
    hug.

    VálaszTörlés