szerda, május 23

telnek a napok.és elég lassan.ezt legfőképp azon veszem észre,hogy egyre jobban hiányzik,és minden egyes óra egyre lassabban telik az iskolában is.mindennegyes reggel várom az esőt,de valahogy mégse jön.az osztálytársaimtól egyre többször jön rám a hányinger,egyre többször kérdem magamban,hogy hova kerültem,tényleg ez lenne az én életem,tényleg ezekkel az emberekkel vagyok-e összezárva?némely dolgokon jót nevetek,de amire ők azt hiszik,hú de menő...hagyjuk.
ma irodalmon a Túlságosan zajos magányt olvastuk.azelőtt pedig az Állatfarmot.a többiek értetlenkedve néztek a tanárnőre,és meg asszem mosolyogtam.nem tudom mi a fene ütött belém akkor.de valahogy lekötött mindkettő,és olvastam volna mégtovább és tovább.bár az állatfarm az egy szinten inkább jó murinak mondható.aztán emg most koldus és királyfit olvasok.vagyis muzsáj,pedig ezt nem szeretném.
ma anya,mire hazajöttem az egészzsobámat felforgatta.minden szekrényemből kipakolt ,elég durva módon.amikor ránéztem,oylan kurvaszépen,bemutatott nekem egy jót.tök vicces volt:D de azért kurvára idegesítő,hogy annak ellenére,hoyg emgmodntam neki százszor,ne pakoljon ki a szekrényeimből,ne kutakodjon,egy nap a szőnyegemen találom az összes szekrényembe való cuccot.
Egyre több minden nem tiszta,
Egyre több mindent nem értek,
Egyre több az ismeretlen,
És olyan hosszú már a képlet
tegnap újra leültem tablót festeni.szintén füstölő illat és nyitott ablak mellet,viszont most Quimbyvel és sörrel a kezemben.várom már kurvára a koncertet,szeretnék eufóriát meg minden.livius hallelujáját(vagy hogy kell azt írni),azt az egész hangulatot.
anyutól ma kaptam amúgy egy elég kemény megjegyzést...képeket néztünk.Jhonny Deppről,Slashről,Kurt Cobainról meg ilyesmik,és mondtam,hogy a fele jól elkúrta az életét,és még mennyi fogja így végezni.erre anya azt mondta,hogy ha én is iylen leszek,kitagad,de reméli,hogy erre nem lesz alkalom.szóval,anya is csak remél.fasza.

3 megjegyzés:

  1. Milyenek az osztálytársaid ,hogy iritálnak téged? Hányadikos vagy?

    VálaszTörlés
  2. 9.es vagyok,alapsulin(szlovákiában 9évet járunk)...beképzeltek,tenyérbemászóak,tiszteletlenek,nagyképűek. 9év belőlük,ilyen viselkedés mellett nagyon sok.nem nagyon vagyok közéjük való,ezért lehet,h nem is bennük van a hiba

    VálaszTörlés
  3. És mindenki olyan?

    VálaszTörlés