péntek, február 10

tudjátok...

amikor az ember,csak úgy van...tengődik,sodrógik simán a napokkal együtt,néha reménykedve,csodát várva,néha vidáman,de legtöbbször csak olyan élek,lélegzem,létezem életstílusban,egy idő után rájön,hogy maga se tudja,mi a fasz van vele.vagy mit kéne kezdeni ezzel a tetű élettel,ha már megdobtak egy ilyennel.mosolyog párszor,jófej,baromkodik,a mosoly tök jól áll az arcán,de mégis valami hiányzik.hiányzik valami,amit mások nem látnak,de talán még ő maga se tudja,hogy mit is keres,mi is kéne.azzal,hogy kinyitja a hűtőt,előveszi az 52es tatranský čaj-t,tuti nem lesz jobb,de vigaszt remélve,a pohár után nyúl...és vakon keresgél.keres.kutrál,mint egy sebész.keresi a megfertőzött szövetet.keresi a hibát.egyenlőre nem találja...jó lenne magára pisztolyt fogni,lőni,aztán a földre roggyni.
bár egy kicsit merít az ölelésekből,merít a 'szerelmes levekeből',bár azokban is meglátja a rosszat.de azért ott vannak a filmek.a moszkva tér,a kontroll,a tim butron filmek meg a többi.aztán meg ott van a zene.a könyvek.a ceruza és a papír tök jó kombináziója.éledjünk fel,úgy gondolom.
már megint jól esne egy vékonyszál cigi.ezvan.
bocsánat.

2 megjegyzés:

  1. Mi van most veled?
    Szerelem?
    Ennyire nem lehet borzasztó minden. Jó,...tudom.., de, igen, pillanatnyilag és belülről nézve igen is lehet, de.. nem, hidd el, hogy nem lenne jó lőni, talán csak téged most jól fejbe vágni azzal az üveggel!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. most már az van,hogy minden jó.akkor nem tudom mi volt velem,de szerintme mindenki átesik ezen.belülről náztem mindent,a jóban is megláttam a kisfekete pontot,ami összegyűlt,és sok rossz lett belőle.de mára úgyérzem,minden jó (:

      Törlés