szombat, július 23

aztarohadt,Média,Istenkirály lehetett a Faszis eset.!

rájöttem,hog y talán egész nyáron nem fogok annyit enni már soha,mint az elmúlt négy napban.de komolyan,még hétfőtől se,amikor nagyinál leszek.nincs bennem már túl sok hely,fogyózni kell,amit már kurvasokszor elkezdtem,de nem nekem való,de nagyon nem.meg arra is ráébredtem,hoyg utálom a selectort,de mindig meghallgatom,nagy kínnal,a helyett,hogy azt hallgatnám,ahogy Mikuliék csörömpölnek.
jaj,amúgy igen,a Campus nem sűrűn jött össze,és ezért még síni is képes voltam.keresztanyu szeret velem kicseszni,de nagyon.mondtam,h enm merek reméynkedni,de mégis szép szálakat fontam Debrecen köré az álmaimból.de Éva/k.anyu/ letudta egy ilyennel: ami késik,nem múlik,ugyebár! hát hogyne. !
és basszus,csak nekem nem jön be ez az új tankcsapda szám,vagy tényleg béna ? nem bírom nagyon hallgatni,úgyogy most egyszerű mozdulattal kikapcsolnám a rádiót,ha lenne benne új elem -.-
kávét szeretnék inni,de a tea is jó lenne.mégse választom egyiket sem.
ma mindenki érzi,vagy csak én érzem magam másnak ?
nálam van Nyünyü Quimby-s pólója,és a lila törökgatyája,amiben már tegnap itthon sérifikáltam,mert jó érzés volt tudni,hoyg az Övé,és most rajtam van.kicsit olyan volt,mintha velem lenne. bár hiányzott az itthon életem,de mégjobban hiányoznak a barátok,akik,bár már megszoktuk ezt a kurvaszerencsétlen helyzetet,messze vannak.

1 megjegyzés:

  1. Campus? nem? Ne bánd, (persze hogymilyen rohadtnehéz nem bánni, tudom!!), de remélem, hogy jövőre jössz, és megtaláljuk egymást! :)) Én meg addig.. tudósítok neked (is), jó? :)

    (és különben az új Tankcsapda dal.. nekem nagyonNEM. sem.)

    jó teázást-kávézást. (azért ne keverj..! :) )

    VálaszTörlés