hétfő, május 23

...Az alkotás maga egy nagyon izgalmas időtöltés, nyilván vannak nehezebb pillanatai, olyan is van, hogy elröpít, meg olyan is, hogy földhöz vág, néha kényszer, néha áldás.
Mi az, amit kitörölnél az emlékeid közül?
Inkább volna, amire szívesen emlékeznék, ami kitörlődött.
elolvastam pár riportot a mi Kiss Tibinkkel.néhol döbbenet,néhol nevetés,komolyság,,máshol pedig füligérő mosoly.amúgy meg semmi újat nem tudtam meg.a francba,és már megint jobban rajongok érte.a kép a falomról,az a heggesztőszemüveges/vagy milyen/,lassan kezd elvállni a faltól.kiváncis vagyok,meddig bírja.tartsd magad,Tibi!

rájöttem,hoyg mostanság keverem a napokat. a bejegyzések sosem arrról a napról szólnak,mint amikor írom őket.ezt most folytatom is.csütörtök.kocsmáztunk.kofolával meg hasonlók.a hátamról levettem a gitárt,és átadtam Petinek.fogta az akordokat,pengetett.mi meg pbáltunk énekelni,ami valamiylen módon nem nagyon ment.költöttek saját szöveget,de a lényeg,hogy éreztem a nyarat.zenélés a faluban,kofola.az,hogy nem nagykabátban kell fagyoskodnom a teraszon.azon gondolkodtunk Petivel,hogy mekkora egy köcsög dolog,hogy ha mi fognánk magunkat,és Kassán a főutcán kiülnénk zenélni,valószynű,hogy szépen basziban kötnénk ki.jönnének a zsernyákok,löknék a dumát,mi meg ellenkeznénk velük,hogy ebben semmi rossz nincs.de komolyan ? nem lehet közterületen zenélni ? nem lehet éltetet,boldogságot és kicsi színt vinni a hülye meberek életébe ? menejnek már a törvényekkel a busba !

4 megjegyzés:

  1. az élet egyik nagy igazsága, hogy a Tibik leesnek a falról. ha mindig kaptam volna egy tízforintost, mikor a huzat letépázta a piros festékkel együtt a Tibijeimet a helyükről, gazdag ember lennék.

    amúgy nem azért pofátlankodtam már megint ide, hogy megosszam veled az élet nagy igazságát, egyszerűen csak kényszert éreztem, hogy tudtodra hozzam mennyire rohadtul imádom a blogodat, meg úgy alapból, az egész lényedet amit tükröz. olyan élvezhetően írsz le mindent, hogy egyszerűen imádom olvasni, főleg hogy annyi mindenben ugyanazon az állásponton vagyunk, de még ha nem is, azt is úgy fejted ki, hogy egészbiztos elgondolkozom rajta. szóval. keep on bloggin' :D

    VálaszTörlés
  2. csatlakozom az előttem szólóhoz ( : tényleg nagyon élvezhető minden egyes írásod, és ami kép kialakult ezek alapján rólad, az nagyon is szimpatikus. minden este felkukkantok ide (még ha nem is írok bejegyzést, de), hogy megnézem, van-e újabb "szimpatikus nyúlcsapás". ( : ne hagyd abba!

    VálaszTörlés
  3. Most így enyhén megállt a kés a levegőben,ahogy Tibi mondaná.nagyon elképedtem,hogy valakinek is tetszik ez e egész kuszaság.sose hittem volna,hogy valaha lesz 10nél is több rendszeres olvasóm.Titeket, kettőtöket meg különösen nagyon kedvelek.a blogotokat is nagyon imádom.talán e kettő blogot olvasom el végig,állandóan.najó,meg még van egy kettő.de bennetek van valami kicsi Emese,és sok dologban egyet értünk meg hasonlók.köszönöm nektek a soksok belefecsegést,jó látni,hogy nem írok fölöslegesen.köszi ezt nektek :)))))a ti irományaidtok alapján,néga nagyon úgy érzem,hogy megkell benneteket ismernem,mert tuti melennénk együtt! puszi nektek :)) :*

    VálaszTörlés
  4. ezért már érdemes volt ismétcsak felkukkantanom! (: szerintem mondhatom többesszámban - mi is kedvelünk téged! és meg kell hogy nyugtassalak, nem írsz feleslegesen. mert amugy feleslegesen írni nem is lehet, mert ha kiírod magadból a dolgokat, az már jó. (vagyis magamból indulok ki) az meg még pozitívabb, ha olvassák is. mi meg olvassuk, úgyhogy csak ismételni tudom magam, ne hagyd abba! ( : puszi neked is. : )))

    VálaszTörlés