péntek, január 7

tavaszt !


tavaszt akarok.virág illatot magával hordozó langyos szelet,és madárcsicsergős reggeleket.azt akarom,hogy a csizmákat jó mélyre eltudjam dugni és ahogy eltűnnek a meleg kabátok,cipők,elővegyem a tornacipőmet és a szoknyákat.a lenge blúzokat,kalapokat,sarukat.kiszeretnék végre ülni a rétre,és hallgatni a madarakat,nézni,ahogy a hangyák sürögnek -forognak.nem fedett uszodában úszni,és nem bent ülni a szobámban.kiakarok szabadulni a tél fogságából.szabadtéri koncertekre vágyom és vizipipázós sátorozásokra.nem szeretem,ha kiülök vizipipázni,és lefagy a kezem.nem.nem és nem.meleget akarok,napfényt.igen,látni akarom a napot.a nap sugarait,ahogy áttörik a felhőket.felhőket akarok bámulni,és vitatkozni a barátokkal,hogy vajon ki szerint mire hasonlít. valaki elhozhatná már nekem a tavaszt! például Te !?

3 megjegyzés:

  1. amint találkozom vele, szaladok is hozzád...:) épp őt keresem én is!

    VálaszTörlés
  2. szia. : )
    én vagyok a huszadik. a követők közül.
    köszönöm, hogy te is az én követőm lettél : ) megkukkantottam mindhárom blogodat, tetszenek a munkáid, műveid, fotóid - ügyes vagy!-, az itteni bejegyzésekből is szemezgettem, a quimby-életérzéssal egyetértek, és a tavaszt is nagyon várom már. a kalapokat, tornacipőket, szoknyákat, blúzokat : ) egy szó, mint száz, szimpatikus blog, szimpatikus emberke! ( :

    VálaszTörlés
  3. nagyon szépen köszönöm.ami azt illeti én ma ez előző pillanatban ledöbbentem,hogy úristen,a hét elején még csak 12 rendszeres olvasóm volt,mára meg már HÚSZ.nagyon szépen köszönöm (: a te blogod nagyon tetszik,ígyhát olvasom is (:

    VálaszTörlés