csütörtök, szeptember 8

élek még,nyugi.tegnapelőtt azt hittem,belövöm magam valamivel,vagy elszököm,de olyan istenigazából.tibire esküszöm ! tök gáz,de végülis inkább,szerencsémre,elaludtam.basszátok meg,már a suli második napján kivagyok,hát kurvajó.az órarendendem valami tetű szar, menzára kell járnom,hogy ne haljak éhen,bár így se leszek messze tőle.már most,a suli első hetén imádkozom kémia előtt,hogy,anyám,csak ezt éljem túl,és kurvajó.aztán meg szar most az egész. csengéék elhúztak hett suliba. ő sárospatakon,kolin van,szombaton láthatom csak legközelebb,bea meg helmecen,hát hú,de jó.spórlolni kéne már.de nem tudok így,hogy mindennap a sörözőben lünk,és logáljuk a kofolát.bár ma silkerült szereznek egy féllitert ingyé. sprólolni kell a quimbyre. félek,hogy nem fog összejönni,pedig muszáj !!
jaj,és végre Kvint azon az igazi gitár hangon szólalt ma meg. ♥
csók a családnak. ha van báttyád,és még jóféle is,neki kettőt.
és azt kérdezte tőlem a magyartanárom,hogy nem szégyellem-e magam,hogy zabhegyezőt olvastam a nyáron. hova születtem,édesjóisten? és ő nem szégyelli,hogy nincs benne semmi igazság érzet basszamármeg ?
na,ez nem valami válogatott szöveg lett.

2 megjegyzés:

  1. Nekünk a Zabhegyező még kötelező is volt..!

    VálaszTörlés
  2. ott a pont.nem tudom mi baja van vele.szerintem ő neki kéne szégyellnie magát,hogy nincs benne semmi igazság érzet,és csak a csöpögő regényeket tudja olvasni meg dicsérni,és amiben már valami igazság van,az már nem jó... ennyi.nekem így is a kedvencem.

    VálaszTörlés