szerda, július 6

ó a fene,Hoocy,a hozzászólásban hibásan írtam a neved. :/
abban a tudatban voltam,hogy reggel valaki kétszer is megnyomta a kapucsengőt és én erre a nagyon idegesítő hangra ébredtem fel.de kiderült,hogy a kapucsengőt,sőt még a normális csengőt se nyomta meg senki.halló halló halló halucináció. de akkor miért kéltem fel már 9kor ??? kevesebb,mint kilenc órát aludtam az éjjel. este mégg akusztikot hallgattam,és azon gondolkodtam,honnan tudják,hogy azok a bizonyos dalok voltak a legjobbak ? anya,reggel,míg én aludtam észrevétlenül kitakarított a szobámban.ó anya !! tudod,hogy utálom ! most meg enm tudom,mi hol van,nem találom a G-kulcsos fülbevalóm párját,a tegnap vett rövidnadrágom is sikeresen elkeveredett.de nem a rendetlenség miatt,hanem mert anyám rendet rakott.
de mikor elindítottam aKicsi ország CD-t,máris nem érdekelt semmi. reggel,fejfájós fejre olyan jó a Tibi hangja.♥
mellesleg tegnap Miskolcon jártam.annnyira elkapott a nosztalgia,amikor a pláza előtti villanyrendőrnél megálltunk...április 27-án épp ott hallgattuk az Ultravalót.jaj,és megvettem végre a Zabhegyezőt Salingertől,amit már azt se tudom,mióta birtokolni akarok.no persze egy könyvel sose jövök ki a könyvesboltból,úgyhogy vettem egy Sziámi könyvet is,az Isten bohócait.csábító egy könyv.megvettem életem első kapalját,amire oly régóta vágyom. bár nem pont egy ilyenre,de más nem volt...ez tiszta fekete és fehérpöttyös kendő van rávarva,amit én majd leszedek,és lecserélem valami szép virágosra,színesre.juj,meg nagyon piros rövidnadrágra is rászedtek anyuék.csak tudnám miért :D sose hordtam ilyesmit.de egyébként nem is olyan rossz.
úgy terveztem,hogy ma biciklizek egy jó hosszút.elmegyek ha kell,Sárospatakig.de mocsok egy idő van.18 fok,esik az eső,és szürke minden.egyébként olyan,mintha őszi szünidő lenne,ami ősszel jó is,de nem a nyár közepén.szóval akkor ma szobabiciklin letekerek vagy 15 kilómétert,megcsinálok vagy 30 felülést,és banánt zabálok.ja,igen,fogyókúrázok.
Enikővel szeretnénk egy ilyet szoknyuszt.: http://www.meska.hu/ProductView/index/226898

2 megjegyzés:

  1. ha nem mondod, fel sem tűnik, hogy két c-vel van a nevem, de nembaj, menő. :D (akárcsak az, hogy lassan minden blogbejegyzésben szánunk a másiknak egy sort)

    VálaszTörlés
  2. Úgy bírom azt, hogy mind a kettőtöket olvasom és jó látni, így együtt is titeket :D

    VálaszTörlés