kedd, április 19

előretervezés.

e naptól két hétig folyamatosan/rmeélhetőleg/ nagyon jó napok következnek.holnap nincs tanulás,tizenegytől pedig próba...átkell néznem még a 'forgatókönyvet'...aztán pedig nincs iskola egy kerek hétig.a csütörtököt Lízával töltöm Helmecen,ami eléggé megfogja viselni a pénztárcámat.a péntektől nem tudom mit várhatnék,talán csak a szokásos húsvét előtti nagyizét.aztán meg szombat. ♥ezt a napot fogom imádni a legjobban.Putyival,Nyünyüvel Miskolcot járunk,apa,anya idegeire megyünk,nagyon hülyék leszünk,amin a szüleim csak röhögnek.együtt várjuk nagyon izgatottan,hogy Líviuszék színpadra jöjjenek,és kicsit meghaljunk.és azt se bánnám,ha koncert után lenne autogramm osztás vagy valami olyan,ami hasznunkra válik./légyszives *-*/vasárnap meg a szokásos 'pászakszentelés' Tárkányban.a templomjárdája mellett állni,és várni,hogy mikor jön már a tisztelendőúr.mindig olyanok vagyunk Enikővel,mint két kisgyerek.szeretem az ilyet.
húsvét.nem szeretem.utálom a sok fejfájdítós kölnit,amikkel locsolkodni járnak a kicsik,nagyok.röhellem a sok illatot magamon,amik összességében már szagot alkotnak.az egész ház ettől illatozik.ha vízzel jönnek? á,azt már szeretem.az az igazi hatás,amikor szódásüvegből üntenek le meg hasonlók.Viki,ha nem teszed meg...
még nem tudom,hogy mit hoz a kedd.nem is bánom,jöjjön
egy ahogy esik,úgy puffan nap.szerda iskola,hosszú próba.csütörtök fogorvos,délután szintén színjátszó próba.péntek...áá.ezt is nagyon szeretni fogom.reggel irány Kisvárda,színjátszó csoportok versenye.délután,mire hazaérünk,elkísérem Putyit és Huhut téncra,aztán meg ha mindne jól megy irány hatfa *-* az a hely.annyira szeretem.nyár,barátok,buli,tábor,jó hangulat. ez az alkalom pedig elész különleges lesz... ott lesz az egész Csitergő. ájj.Nyünyü,NóramPutyi,Viki,Kucsi,Czemi meg a többi :))) 'odazörgetünk majd'.szombaton pedig családi majális.megint egy fellépés,szintén sok hülyével.a hatfa zengeni fog.de nagyon!vároma jövőhetet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése