péntek, március 25

először is,bevágok egy büszkefejet,mert bronzsávos lettem országos vers- és prózamondó elődőntőn.de mégsem ez volt a célom,hanem az arany.mindegy."majd legközelebb" meg "a részvét a fontos"
ezután meg...most tiszta pamelo illatú a kezem,most tisztítottam meg apának.és emellett meg azt érzem,hogy fotóznom kell.muszáj. csak kéne valaki,aki pózol egyet balra,pózol egyet jobbra.weheartit♥-et böngészek,és lookbook képeket nézegetek.és rájöttem,hogy imádom őket.
ma a szavalón volt egy tucat hosszúhajú,gitáros,tetőtől-talpig feketébe öltözött srác.miért feketében? mi abban a színtelenségben a jó?tavasz van,és azt bizony imádni kell.hanem is imádni,rajongani érte.utáltam a mai napot abból a szempontból,hogy kikellett öltöznöm.fekete nadrág meg blúz.fúúúj-.-" holnap kimegyek... felveszek egy farmer rövidnadrágot,egy szíínes harisnyát,kalapot,napszemüveget,egy színes garbót,és végig táncolok szerdahely unalmas utcáin,miközben valami hülye dallamot éneklek.komolyan megteszem. aztán tóparton üldögélek,hasat süttetek,és élvezem a tavaszt,ami után jön az igyekvő nyár.egyedül megyek.vagy mégsem ? ott lesz velem csenge,bia,nóra,bea,dénes,ádám,meg a többi.ott fognak járkálni a jembe.bár néha szeretmén elfelejteni őket pár órára,de ez képtelenség
.na meg ott lesz velem az a kurva unalmas árnyék,ami már 3nap híján 14 éve mindenhova követ,és nem tudom eltaposni.erre még szerintem senki se volt képes.de azért szólhattok,nyugodtan.

ne mondd, hogy minden így a jó
és senki nem pótolható.

1 megjegyzés:

  1. jaj, mamám! szívből gratulálok!! ♥
    bizony, végre visszatért a ravasz tavasz, így hát elő a színesebbnél színesebb cuccokkal! :)
    mottóm tavasszal: csak vidámaaaan! - és bevágok egy széles vigyort :D -
    még egyszer gratulálok!! :)

    VálaszTörlés