hétfő, július 23

egymásután hullanak le a fotók,rajzok a falamról.múlthéten pölö a tibi nyalta fel a padlót lovasival együtt.most meg egy akvarell tájkép,és egy haveros szellemházas fotó került le a földre.szeretném,ha így hullanának le rólam is az emlékek.a jelenhelyzetben nem tudom,mit szeretnék.törölni a múltat,vagy mosolyogva,nevetve,gondolni rá vissza.a második  kellemesebb,és egyszerűbbnek is tűnik.na meg ha belegondolok,ezt művelem most is.valahogy életemben csak egy dolgot bántam meg,asszem.a többin meg csak mosolygok,és tökre örülök mindnek.a legnagyobb hülyeségeknek is.most,ahogy itt van előttem egy nagy üres,fehér rajzlap,rajta a ceruzatartómmal,és közben szürcsölöm a küzben kihűlt kávémat,rájöttem,milyen kikurt jó lenne,ha mindent,az elmúlt egy évből letudnék firkantani,és kibaszhatnám a falamra.kiváncsi lennék,mi lenne belőle...
tegnap petivel megnéztük a Jack Jack-et.hát asszem kurvára tetszett.vagyis biztos vagyok benne.papp szabi,gangszta,mester tomi meg még egy krapek.hát,azt kell mondjam,mindent megtennék,hogy olyan életem legyen,mint papp szabinak.vagy közel hasonló.csak nem tudom,hogy bírnék meginni annyi jack daniel's-t.rágyúrok.vagy inkább mégse.

Minden csak újabb hely, újabb ürügy
még egy násztáncra, hát sóhajts, feküdj!
Nincs csak egy fajta fiú, egyfajta lány.
Én meg ingyen szajhád leszek, csak tömd be a szám!
Párja vesztett, toll híjas holló vagyok.
Ahol a legtöbbet adod, mindjárt halj is meg ott!
Előbb se, meg aztán se ismerjelek,
és szűnjön meg a világ, ha végleg
kilélegeztelek! kilélegeztelek...

a kávé rászáradt a csíkos csészém szélére.ha rúzsos lettem volna,az ajkam nyomát is látnám.cserepes lenne,és tűzpiros.és tök stílusos lenne az összhatás.nem sokára akvarell és kávé illat,és 8B ceruza faragás az asztalon.quimby meg eleven hold,vagy akár strausz.aztán gyújtok egy füstölőt,elszívhatnánk egy pipát is akár.este pedig szivesen berúgnék,de ugyebár nem szabad.mármint nem úgy nem szabad,mint pölö igornak,hanem csak jókislány szándékból nem szabad,meg hát hogy néznék már ki.szeretnék már 18 lenni,és élni úgy,ahoyg szeretnék,majd elhúzni innen.bár az se fog menni tutira.
ma mellesleg meg találkoztam a volt rajztanárnőmmel.olyan boldog lettem,csak úgy,semmiből semmi.árad abból a nőből a pozitív kisugárzás.beszélgettünk egy keveset.péntek 13-án született meg a lánya,Bíborka.meg annyi bátorító,lelkesítő szót tud mondani,hogy az nem emberi.imádom azt a nőt.

2 megjegyzés:

  1. Ne beszélj negatívan magadról. Nem vagy hülyébb angolból mint én.

    VálaszTörlés
  2. Imádom az irásaidban, hogy elröpit abba a józan világba, ahonnan olykor olykor eltévejedek. Olyan érettek a szavaid,áh^^

    VálaszTörlés