péntek, november 18

fogalmam sincs,miért nem írok.már egyre kevesebbet gondolkodom napközben azon,hogy na,ezt hogy is kéne megírnom meg stb.talán mert nincs mit idepötyögnöm.reggel,amikor kinéztem az ablakon,nem láttam a szomszéd házát.nem látom,csak a kerítésünket.és ekkor fázni kezdtem.a fűtés ráhúzva,de mégis fáztam.kint -1 fok van,és én még mindig vékonykabátban és a nem túl meleg bakkancsomban járom a falut.
mellesleg ma az igazgatói szabadnapunkat élvezzük.tegnap meg a szabadság napját élveztük.tegnapelőtt meg csak simán lógtunk.igazolással.
kezdek anyagilag leégni,mivel szinte senki nem fizette még ki a megrendelt ékszerét,ami már kurvásul feltud baszni,mert szükségem van arra a pénzre.
ma táncnak kellett volna lennie féltíztől.mégis elmaradt.pedig ott akartam lenni,de nagyon.azt,hogy miért,nem akarom ecsetelni,de mégisna.bár ma úgyis be kell mennem a suliba,mert dráma kör vagy minek nevezhetem.
nem tudom,miről kéne még írnom.tökéletesen üres vagyom újra.ahogy az ópiumban mondta az orvos, nulla sor,nulla betű.vagy valami ilyesmi.ja,és hát az a film valami ...hú,bennem maradt.
tegnap végülis jó napot zárhattam.vettem pár fekete és fehér pólót,amiből sajnos csak egyet fogok felálldozni a nirvana pólóm elkészítésére.van tök menő sálam is,a KIKKből :'D egyretöbbet beszélek sanyival.de komolyan.hosszú órákat,a semmiről.szeretek vele bezsélgetni,tök bátorító a srác,jó dumája van.tanácsadóm lett az elmúlt pár napban:D  összefüggéstelenül fogok most írni,mindneről,ami eszembe jut.nincs belőlse sok,de káoszt tudok okozni.szerda délután,amikor haza értünk,és várnunk kellett a buszra,vettünk sört,aminek különösképpen megörültem.amikor láttam,hogy kiveszi a kosárból az eladó,és beolvassa a kódot,szó nélkül,fülig ért a szám.elmentünk a tóhoz.már lassan befagy,a pepsis dobozt is csak szépen fújta a szél a tetején.voltunk 5en,vettünk 3 sört,nem ittam meg az egészet,mert nem tudtam gyorsan inni,és muszáj volt.de ott volt ádám,akiről már zengtem itt egy párszor.még mindig az a helyzet,csak hogy már nincs barátnője.rajtavagyok.táncolni akartam ma velem.azt akartam,hogy a salsa közben megrántson,és nekiessek majdnem.meg felülni a vállára meg minden.najó,akkor várjunk vele még egy hetet.
aztán már megint leszólták a kiss tibit.vagyis talán a magyar tanár most először,de az ő beszólásaitól tudok a legjobban falramászni."és azok a debil szövegek" hát basszameg... kérem,írjon akkor jobbat,nagyokos.de azért a dtk showban megnézte ő is a tibit meg az apukáját.meghogy"nem volt valami jó gyerek fiatal korában" ön igaza van,angyal volt egész életében,mégis utálja az egész falu magácskát.üvd tanárnő (::*
ja,és nem,nem sírtam 12-án.

1 megjegyzés:

  1. tényleg káosz. olyan szellys :) egyébként én sem sírtam. inkább boldog voltam, hogy igen, megérdemlik és Quimby. jobb volt úgy :)

    VálaszTörlés