szombat, március 5

húh. akkormost? szavak,szerelem,ruhafogas,nők személyisége,és azok viszunyolása a férfiakhoz? mi legyen ? csinálok egy olyat,hogy leírom kis cetlikre mindet,és hőzok.ezt mindennap megcsinálom (: éééés.../dobpergés/....a nyertes nem más,mint : RUHAFOGAS :) ezt már úgyis elképzeltem.
szóval....

*Vágyak felakasztva ruhafogasokra

nyisd ki a szekrényed,és mondd el:-mit látsz ? ruhákat,amik válfán lógnak.az egyik fogas műanyag,a másik fa.de mind ugyanazt a célt szólgálja.megtartják a ruhákat,nem gyűrődnek/annyira/,ennek a tárgynak köszönhetjük,hogy a ruhák nem összevissza vannak a szekrényben. és mégg? továbbtovább.öööö.biztos van még egyéb jó tulajdonsága is.de engem ez most nem érdekel.nézzük a dolgokat kicsit másképp.
egy fogas,ami mindennapi életünk egyik használati tárgya.
nekem szükségem van egy fogasra.nem,nem.véletlenül sem arra gondolok,amik a szekrényemben sorakoznak,kicsit másmilyenre.egy olyan válfára,amire időnkért felakaszthatom megpihheni az érzelmeimet.amikor elegem lesz hirtelen a szerelemből,akkor gondolok egyet,kiselejtezem a szívemből,és felakasztom az egyik fogasra,had lógjon,mert már úgyis elegem van belőle.amikor meg már kezd hiányozni,leakasztom a szekrényből,és magambaszippantom.amikor egymás után sok bánat,csalódás ér, gondolok egyet, és oldalra teszem,mint a téli,vastag kabátokat nyáron. ugyanúgy,mint a ruhákkal...viselem őket egy-két napig,majd félreteszem,anya kimossa,majd újra fölveszem.nem lenne napokon át tartó bánat,álmatlan éjszaka.
a fogason lógó ruhák is őriznek emlékeket,érzelmeket.például amikor előveszel egy fölsőt,és eszedbe jut,hogy ez volt rajtad az első randin,vagy ebben lépted át a suli küszübét,ebben ezzel csókolóztál ésatöbbi.újra felveszed,és újraéled azt a pár percet,amire igazán egészéletedben emlékezni fogsz, újra érzed azt,amit annakidején,és lehet,hogy egyáltalán nem vágysz rá.na,ilyenkor jól jön egy vágyfa* /válfa/

no,ez eléggé selejtes lett :/ mitszóltok ?

1 megjegyzés: