szerda, március 30

=)

Nem neked hibás a kódod,csak a világ lett ilyen hülyén boldog.


ó,igen,kérem alásan Bocskor Bíborkát hallgattam,hallgatok a mai nap folyamán.nem tudom ,mit is érzek közben,de valami furcsa

dolgot.szerelem,anglia,boldogság meg péter,a felhő.valami féle perverzitás.de komolyan.meg a Cgunit weboldal fotói is erre utalnak.de ezek főleg.meztelen testek,túlszerkesztett,szeretkezős képek.semmi kétség,elég perverz.

...a világ lett ilyen hülyén boldog.nos,ezen miért is csodálkoznánk? tavasz van.annyira nagyon tudtam ma élvezni a nap sugarát.felemeltem a fejem,a szél fújta a hajam,és az arcomat simogatta a fénysugár.és azt éreztem,szabad vagyok.elfújhat a szél,azt se bánom.nem bánom,amíg az a bizonyos fuvallat langyos.
zöld harisnya.rövidnadrág.csíkos top.zöld Kuku fajta bogyós nyaklánc.békejeles medál.pávatollas fülbevaló.és öröm.nagynagy öröm.


és aztán jön a nyár.a NYÁR.nincs messze.néhanéha érzem már az illatát.annak az időszaknak az illatát,amikor az iskoláról mindenki elfeledkezik,senki se emlegeti;sütteted a hasad a Balaton partján,és közben énekled,hogy :Nekem a Balaton a riviéra,napozni ott szeretek a homokon.;tetteidet nincs időd átgondolni,mert csak azt tervezed,mikor,hányra és hova kell buliba menned;napszemüvegben lóbálod a lában a lócán,miközben fagylaltot nyalsz,és a barátaidra nevetsz;neem nézed este az órát,mert tudod,másnap alhatsz délig,és hajnalig csevegsz barátaiddal,skypelsz;koncertekre jársz,és minden melletted csápolónak rálépsz a lábára; beck zolival együtt énekled a felhőt,és érzed,hogy igen,élsz!; a csillagos éjjeleken lefeküdtök az országút poros aszfaltjára,és nézitek a végtelennek tűnő messzeséget; vékonypokróccal burkolod be érzéseidet,és így hajtod álomra a buksid;életedben először élvezed azt,hogy jó mélyen beletudsz szívni a cigifüstös levegőbe,és szereted,ha cigifüstös a hajad.a zenét jó hangosan hallgatod,hogy azt a kertben munkálkodó szomszédok is hallják,és ha kell,gitározol,énekelsz is nekik.madárcsicsergésre ébredsz,és esténként elküldenéd a levesbe a tücsköket.nevetgetsz,hogy neked nincsen gondod,és mindenen mosolyogsz. nyár. ☻♥


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése