hétfő, március 7


basszus. a szívem gyorsabban ver,mint az bármikor.najó,talán kicsit túlzok.de akkor is,Bujcus,köszönöm,hogy orrom alá dörgölted a magam adom-at. (: megint egy és agyanaz a szám újramegújra. talán a quimbytől tudok az lenni, aki én valójában vagyok. ha most nyár lenne,és meleg,na meg nappal.akkor biztos kiállnák az erkélyre és a szélbe ordítanám,hogy MAGAM ADOM,NEKI MEGADOM MAGAM!!! látom magam előtt az a pár pillanatot. ugye majd valaki társul hozzám ? no igen,itt a tavasz féle valami,és most már változásképp a nyarat várom. micsoda természetesség (:

ma,vagy tegnap/nem tudom mikor is írhatta/ írt a hotdog üzenőfalamra egy lány,valami olyasmit,hogy neked aztán meg van a saját stílusod.najó,itt van idézve : és 13 évesen elmondhatod magadról, hogy van stílusod. legalábbis nekem ez jött le. kellemes csalódás (Y)
ez igaz volna? bár lehet,mások így látják,bennem nem egy stílus van,hanem egy összevisszaság. egy stílustalanság.tizenháromévesen él bennem egy kemény rocker,egy lázadó hazafi,egy rasztafari,van bennem egy kis buddhizmus egy kis tanyasi paraszt lélek,egy undergroundos 'kiscsajszi',és a főfő,a hippi,laza lány.na,most mond meg,van stílusom ? mert nincs,de nem is kell (:

ma vettem két paulo coelho könyvet,így a polcomon már a 6. csodakönyv sorakozik.vagyis sorakozna,ha tudnám,anya hiva tette el :D jónapotzárok.és igen,lesz quimby

nincs mese...Kiss Tibi a világmindenség ura...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése