szombat, június 12

sose volt még ennyire durva.aki szereti a magna cum laude zenekart,az tudja,hogy ez a sor az esküvő című számukban szerepel.a végén már kicsit megváltozik a sor hangzása: sose lesz már ennyire durva. valahogy bennem maradt ez a két sor.néha nagyon jól illik a hangulatomhoz az egyik,de általában a sose volt..... jellemző az életemre.


van egy olyan érzésem,hogy teljesen más világban élek,mint a többi velem egykorú.vagy én látom rózsaszínen a világot vagy a többiek.teljesen más vagyok a többieknél.mármint igen,igen,én is emberből vagyok,de mégis más alapanyagokból.bár úgy érzem,csak a zene tett azzá,ami most vagyok.nem hibáztatom,mert élvezem :)


elküldtem a képeket a világunk fotópályázatra.most egyetlen egy (na jó,mégsem ) cél van magam elé kitűzve: ez első ötben benne lenni.12 képet küldtem el.azok közül már többel siker volt.remélem ott is elnyerik a tetszésüket :) reménykedjünk :)
holnap balatoni láz... :) és 5-6 óra utazás :):):)

úgyhogy egy hétig nem lesz új bejegyzés :) legyetek jók!

3 megjegyzés:

 1. A képekhez sok sikert kívánok!

  Most tévedtem a blogodra, minden tetszik Nálad. :) Nekem is megszokásból ver a szívem...
  Sokszor érzem "különcnek" magam én is. :)

  Minden szépet és jót!

  VálaszTörlés
 2. Igeeen,szeretjük a Magnát :)
  És sok szerencsét a képekhez! Mindig is tátott szájjal lestem azokat,akikben van művészi hajlam,szóval elismerésem :)
  És nagyon jó a blogod:)
  Minden jót ;)

  VálaszTörlés
 3. köszönöm szépen mind kettőtöknek :)
  ami a képeket illeti,már kikellett volna,h értékeljék,de nem találtam sehol eredményt .. majd ha tudok valamiről,írok :)

  VálaszTörlés